Laadukkaat lämmitysjärjestelmät Siilinjärvi ja Kuopio

Säästöä luonnonvaroihin ja kustannuksiin

Kestävät lämmitysratkaisut asennettuna, Siilinjärvi, Kuopio

PutkiSavo Oy on täyden palvelun putkiliike Siilinjärvellä ja Kuopiossa. Meiltä paitsi laadukkaat putkityöt, myös lämmitysjärjestelmien asennukset.

Asennamme sekä maalämpöpumput, ilmalämpöpumput että ilma-vesilämpöpumput 30 vuoden kokemuksella.  Asennamme aina sen lämmitysjärjestelmän, joka kohteeseen parhaiten soveltuu. Jos epäröit, mikä laite olisi talouteen paras, tarjoamme ammattitaitoista näkemystä ja neuvoja oikean laitteen valintaan.
Olemme Panasonic PRO Partner -yhteistyökumppani.

Lue lisää alta ja ota rohkeasti yhteyttä! Työskentelemme Siilinjärveltä ja Kuopiosta käsin noin 50 km säteellä joka ilmansuuntaan.

Ota yhteyttä ›

Maalämpö

Maalämpö on todellinen pitkän tähtäimen sijoitus. Pienet käyttökustannukset maksavat ajan myötä alkuinvestoinnin takaisin. Ekologinen ja laadukas maalämpö on erityisen hyvä vanhoissa rakennuksissa, jotka tavallisesti kuluttavat energiaa enemmän kuin uudet.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on erityisen sopiva leikkaamaan lämmityskuluja sähkölämmityksen kylkeen. Ilmalämpöpumppu myös levittää lämpöä tasaisesti huoneilmaan muun muassa asunnoissa, joissa on takka tai erityisen suuri huonekorkeus. Tällöin vältytään lämpökerrostumilta ja asumisviihtyisyys kasvaa.

Ilmavesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumput toimivat nykyisin päälämmönlähteinä. Ilma-vesilämpöpumpuissa kuumennetaan lämmitysvettä, joka johdetaan talon patteri- tai lattialämmitykseen. Asuinrakennuksen omistajan on mahdollista hakea Aran myöntämää energia-avustusta
asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2022. Lisätietoja löydät täältä.

0500 670 870 Yhteystiedot